Sunday 13 March 2011

Martisoare pentru toata lumea!

Cu ocazia zilei de 8 martie si a lunii martie in general :) STEFI organizeaza un giveaway frumos de primavara cu premii foarte tentante :)
Acest concurs va face fericite 3 castigatoare,deci e timpul sa ne grabim :D(zi limita 16 martie )

PREMIILE le puteti vedea mai jos!




Ptr detalii/inscriere click AICI!




Miss Z ne pregateste o surpriza cu data limita de inscriere pana pe 15 martie cu multe produse ce abia asteapta sa fie testate, mie imi plac mult cerceii , sunt o fana declarata a lor, colorati, metalizati, de oricare fel !!!






Avem o super ocazie oferita de GYA
de a castiga 3 palete incantatoare, cel putin primul premiu are culori absolut superbe! Pana pe 15 martie inclusiv putem intra in acest concurs, deci repede repede, mai e foarte putin!










UN alt prilej de a castiga produse pentru intretinere este AICI , unde posesoarea blogului Alina, ne ofera ocazia sa castigam 4 produse - 3 Oriflame si unul surpriza! Produsele cele 3 sunt unele pe care personal chiar mi le doream, reprezentau o tentatie caci e un parfum nou aparut cel de margarete :), asa ca va doresc mult succes! Data limita ptr acest giveaway este de 15 aprilie !





si in cele din urma dar la fel de important este GIVEAWAY-UL organizat de ORGANIC.RO, AICI gasiti detalii si data limita e 13 martie.

se ofera ca 2 premii :



pachetul 1 :
* exfoliant pentru corp cu sare marină, aloe vera şi uleiuri esentiale parfumate - Bioearth

* unt de corp delicios, handmade, Chocolat - Reverto

pachetul 2 :
* ulei de argan bio – Laboratoires Ineldea

* demachiant bio 3 in 1 – Eco Cosmetics


TOATE produsele au ingrediente naturale !!!

MULT SUCCES!!!!

1 comment: