Monday 4 June 2012

De cate ori poti sa iubesti cu adevarat intr-o viata?

Pornind de la o provocare lansata de CABRAL  si CREMOSSO  - pe situl LOVEDEBATES, transmit raspunsul meu la intrebarea :

De cate ori poti sa iubesti cu adevarat intr-o viata?

  Normal as incepe cu inceputul, atunci cand am simtit primii fiori de dragoste, iubire, mici crampe in stomac si voce tremurata.Dar realitatea e departe de o normalitate, ce faceam eu la 14 ani, seamana mult cu ceea ce fac acum, imi arati  partile stralucitoare si interesante pentru ca el sa descopere ca fara partile alea nu poate trai, ca is esentiale pentru el, oricare ar fi el.

Sa iubesti e o arta!!!! Arta are nevoie de pasiune, timp, talent, sacrificii si pasiune si multe alte ingrediente dar care acum nu imi vin in minte.

Nu pot vorbi din carti,  ele de cele mai multe ori prezinta o realitate vazuta prin ochii autorului,  in care ma regasesc si eu partial insa ceea ce e in viata mea,  e 100% al meu, ar trebui sa incep sa scriu cartea mea.

Ma aflu intre relatii, ultima s-a terminat acum cateva luni, urmatoarea o astept cu nerabdare. Port cu mine bagajul iubirilor trecute si sunt convinsa ca imi voi iubi partenerul ce va veni cu multa pasiune.
Nu as putea fi cu cineva fara sa il iubesc, atunci cand nu am simtit nici un fel de chimie, de atractie, de potrivire, am renuntat spunand cinstit. Insa indiferent de situatie, nu am renuntat si am avut o rabdare infinita. Invers se pare ca nu e asa, nici un barbat nu pare sa aiba indeajuns de multa rabdare sau spirit de sacrificiu.  Mereu mi-am spus ca in noua relatie, voi iubi altfel, voi face altfel, voi invata sa ....bla bla .

Adevarul e, ca indiferent de omul care se afla langa mine, am incercat sa fiu eu insami, uneori prea mult, alteori prea putin.  Si am iubit in mare masura la fel, cu multa pasiune, entuziasm, curiozitate si dorinta de a sti mai mult despre persoana de langa mine.  N-am idee daca e bine sau rau.

De la iubirea unei fecioare(el in zodia fecioarei), am invatat ca trebuie  sa fii mereu curios, sa vrei sa explorezi, sa cunosti, de la  iubirea unui varsator am aflat ca nimic nu e 100% garantat, ca trebuie sa te zbati, sa stii sa cazi si sa te ridici iar. Suna pompos dar asta simt acum.

Daca traim, iubim, nu o data ci de cate ori este nevoie si de fiecare data  mai mult decat data trecuta.


“Articolul participa la concursul Love Debates organizat de Danone Cremosso.”

1 comment:

  1. Foarte frumos, iti impartasesc gandurile intru-totul!

    ReplyDelete